söndag 9 februari 2014

Det finns uppenbarligen folk där ute som tror att Sverigedemokraterna är ett slags arbetarparti. Ett parti som gynnar den vanliga människan. Rörmokaren, lastbilschauffören, sjuksköterskan och framför allt pensionärerna.

Det är helt åt helvete fel.

SD är föga mer än en rasistisk upplaga av Moderaterna. Ett parti med intresse för att minska de statliga intäkterna, skära ner på välfärden och öka vinsten till de rika. Varför? Jo, för att när sjukvården faller ihop, när skolorna har slut på lärare och när de rika tjockisarna i bolagsstyrelserna blir ännu rikare - då säger de "Titta vad invandringens kostnader för med sig!". Och det tragiska är att folk går på det.

Faktum är att SD är fientliga mot ungefär allt och alla som inte är en vit, förmögen man. Punkt slut.

"Trots att många tycker sig ha noterat ett ökat fackligt intresse från Sverigedemokraterna så har partiet röstat emot ett antal klassiskt fackliga förslag. Bland annat röstade SD nej till ett förslag om nollvision mot dödsolyckor i arbetslivet och rätt till heltid för många av de som i dag arbetar deltid. Partiet har också i en egen reservation krävt fler undantag från turordningsreglerna i LAS, vilket skulle göra det enklare för arbetsgivare att sparka vem man vill."

Arbetarparti? Jo, tjena. Och jag är Frank Sinatra. Läs.

För övrigt: den ej talföre personen i klippet nedan röstades in i riksdagen 2010. För i helvete, Sverige. Bättre kan ni. Gör om, gör rätt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar