fredag 17 juni 2011

Update: West Coast Riot

Just nu - klockan är halv elva, jag är fullproppad med hotellfrukost och försöker samla gårdagens intryck.

Jo, det var alltså West Coast Riot igår. Punk och alla dess sidokategorier. Dagen inleds med ett försenat tåg och en missad Atlas Losing Grip-spelning. På plats får det bli en spontan titt på Shelter - ett gulligt gubbhardcoreband som gör en hyvens insats.

Därefter flickfavoriterna i Sum 41, som drar dagens förmodligen största publik. Och som också gör en tokigt bra spelning. Åtminstone stundvis.

Millencolin imponerar inte lika mycket, men är för den delen inte dåliga heller. Tvärtom. Bäst - Gaslight Anthem. Varför? Sluta. Du vet precis varför.

Bad Brains hade jag med facit i hand gärna sluppit genomlida, men de försenade Exploited är (då och då) en syn för gudar.

Kvällens sista titt är synonym med de snedluggade All Time Low, vars publikrespons var att jämföra med Beatleshysteri. Strunt samma om nittionio procent av deras fans är fjortonåriga tjejer - jag rådiggar ändå.

Så, ja. Idag börjar alltså storebror Metaltown. Vet ni vem som lirar sist på stora scenen idag? Just precis. Fan, vad grymt det kommer bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar