fredag 5 november 2010

Pepp!

Innan jag går igång på kvällens angenäma planer måste jag nämna att Katatonia gjorde en mycket trevlig spelning på KB i onsdags. Första Malmöspelningen bör inte ha lämnat någon besviken. "Teargas", är det världens bästa låt? Kan vara. Förbands-One Without var för övrigt helt okej. Hänvisar i vanlig ordning hitåt.

Ikväll däremot, är det annat på gång. Nämligen det sjukt coola turnépaketet Sharkbait. Lunds lokala hjältar Six Million Ways öppnar kvällen, sedan är det dags för - i tur och ordning - Chastise (f.d. Ourlastbreath), Aim for the Sunrise, Walking With Strangers och Yersinia. Satte i all hast ihop en kombinerad Spotify- och pepplista som ni hittar här.

Spelningen äger rum på Fäladsgården i Lund. Det öppnar klockan 18:00 och är gratis inträde. Det finns med andra ord inga ursäkter för att inte närvara.

För att citera en viss Barney Stinson så kommer det att bli legen - vänta på det... - dariskt! Ja, jag vet. Det fungerade inte riktigt lika bra på svenska...

Hur som haver, efter fem avslutade spelningar är det dags för sedvanlig förfest och därefter KB-häng. Kvällen ska då inte avslutas i nyktert tillstånd, det är ett löfte.

Imorgon tar jag för givet att Released: Live and unsigned-evenemanget i Helsinborg blir sjukt välbesökt. Mest för att Royal Republic är så sjukt bra live och avslutar hela grejen. Ännu mer pepp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar