måndag 1 november 2010

Grisar, eld och tåg

En kombination av dessa tre kändes Watains spelning på KB i fredags som. Ungefär som att sitta bredvid julskinkan i ugnen, som dessutom blir påkörd av tåget. Med andra ord: sjukt minnesvärd konsert också.

Det hade Deströyer 666s spelning också varit, om den inte avslutats tvärt efter tre fjärdedelar av speltiden. En pukhållare gick sönder, och därmed kunde setet inte slutföras. Synd, segern var så nära. Vi gick miste om den givna avslutningen Satanic speed metal. Trist.

Öppningsbandet RAM förtjänar på sin höjd att nämnas i förbifarten, mest för att Forced entry är en sjukt klockren låt.

I alla fall; det här ser ut att kunna bli en ungefär lika lyckad konsertvecka. Katatonias Malmödebut på onsdag kommer bli coolt. Likaså Sharkbait-turnén i Lund på fredag (som utgörs av Walking With Strangers, Yersinia, Aim for the Sunrise och Chastise).

Jag har en sjuk böjelse för det suveräna bandet Royal Republic också, därför är ett besök på Released: Live and Unsigned-eventet i Helsingborg på lördag att vänta. Evenemangets tyngdpunkt ligger förvisso på de osignade banden Zero Illusions, Bonedog, Trashqueen och Burning Libra, men att Royal Republic avslutar kvällen spikar min närvaro.

Det kommer bli grymt!

För närvarande är jag dock mest pepp på Imperial Never Say Die-turnén. Parkway Drive, Comeback Kid, Bleeding Through, Emmure, War From A Harlots Mouth, Your Demise och We Came As Romans på samma turné. DET är sjukt coolt. Läs vad Parkway Drives sångare Winston McCall har att säga om turnékamraterna här.

(Sjukt tätt mellan länkarna, jag vet. Det är inte i kommersiellt syfte, om ni tror det.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar